Barnmonster Virtual Reality Entertainment Doetinchem

Dr. Huber Noodtplaats 3-5

7001DT Doetinchem

0314-769093

Image Alt

Escape Room Ubisoft

ESCAPE THE LOST PYRAMID

In deze met prijzen overladen VR escaperoom heb je 60 minuten de tijd om uit de piramide van Nebka te ontsnappen.

Los samen puzzels op, moedig elkaar aan, bescherm elkaar, schiet met pijl en boog en waag je aan extreme klimpartijen, die in het echte leven veel te gevaarlijk zijn.

Durf jij?

Boeken

BEYOND MEDUSA’S GATE

Deze eveneens gelauwerde escape ervaring speelt zich af in de mythische wereld van de oude Grieken. Beleef levensechte avonturen die in het echte leven te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn.

Boeken

Story line

ESCAPE THE LOST PYRAMID

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye is ergens op het Sinaï-schiereiland verschrikkelijk misgegaan. Vier onderzoekers en een dozijn aan lokale gidsen zijn op mysterieuze wijze verdwenen. Op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka, of beter gezegd “iets” dat daar had moeten zijn. Nooit zijn ze meer teruggevonden !Stap in de schoenen van de verdwenen onderzoekers door gebruik te maken van een virtuele simulatie van de “Pyramid of Nebka” gereconstrueerd uit het DNA-geheugen van Sir Beldon Frye en zijn onderzoeksteam.Zoek uit wat er gebeurd is! En nog belangrijker…………………………..wat zochten ze?

BEYOND MEDUSA’S  –GATE

Griekenland 445 B.C. In de tijd van welbespraakte filosofen, meedogenloze goden en onheil voorspellende orakels.

Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Zou dat het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn?
Met behulp van de modernste virtuele technieken wordt jij met je team teruggestuurd naar het mysterieuze Griekenland van eeuwen geleden. Zoek het schip en loods het naar veilige wateren!

Direct Reserveren!

VR Specials